Pianonkuljetusten ammattilainen – Helsingissä ja maanlaajuisesti

Kaikki yhteystietomme

Pianojen kuljetukset ovat Ykkösmiehet Oy:n tärkein palvelu. Me siirrämme kaiken kokoiset pianot ja flyygelit – myös kaikkein hankalimpiin paikkoihin. Mikäli pianoa ei ole mahdollista kuljettaa portaissa, käytämme tarvittaessa nosturia ja nostamme pianon ikkunasta tai parvekkeen kautta. Suojaamme pianot kuljetuksen ajaksi ja takaamme, että ne pääsevät perille täydellisessä kunnossa.

Palvelemme pääosin Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta lähdemme mielellämme myös kauemmaksikin. Olemme käytettävissäsi koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous pianosi kuljetukselle!

Ripeästi mutta varoen

Tulipa pianosi sitten sijoittaa avaraan saliin tai flyygelisi pieneen tilaan, me hoidamme kaikki kuljetukset ripeästi mutta ehdotonta varovaisuutta noudattaen.

Kaikki pianojen ja flyygelien kuljetukset toteutetaan asiaankuuluvin varotoimin. Suojaamme instrumentin siirron ajaksi ja takaamme, että se saapuu perille täysin samassa kunnossa, jossa se oli lähtiessään.

Tutustu myös kassakaappien siirtoihin

Erityisvarusteltu pakettiauto

Piano- ja flyygelikuljetuksissa käytämme omaa, lämpöeristettyä pakettiautoamme, joka on rakennettu pianokuljetuksia varten. Lämpöeristys varmistaa sen, että instrumentti ei vaurioidu lämpötilamuutosten takia. Pakettiauton sisällä on sisäänrakennetut pehmusteet, joita vasten soitin voidaan turvallisesti asettaa.

Merkittävät toimijat luottavat osaamiseemme

Lukuisat yritykset, jotka siirtelevät pianoja usein, ovat luottaneet meihin jo vuosien ajan:

F-Musiikki

Pianokellari

Pianotarvike

Steinway Piano

Laatusoitin

Soitinasema

Kuhmo Festival

Mäntän Musiikkijuhlat

Helsingin kaupunki

Turun kaupunki.

Kerro meille minkälainen siirto sinun tulisi toteuttaa

Me siirrämme pianot ja flyygelit huolimatta siitä kuinka vaikeakulkuisista tiloista on kyse. Ota yhteyttä ystävällisiin ammattilaisiimme ja kerro meille minkälaisen siirron tarvitset. Me arvioimme parhaan tavan siirron toteuttamiseksi ja teemme sinulle edullisen tarjouksen. Valitse alan kokenut ammattilainen ja voit luottaa siihen, että siirto toteutetaan hienovaraisesti!