Kassakaappien siirrot ja muiden raskaiden esineiden kuljetukset ilman riskejä Helsingissä ja koko Suomen alueella

Ykkösmiehet Oy suorittaa kassakaappien siirrot ja muiden raskaiden esineiden turvalliset kuljetukset pitkällä kokemuksella.

Kaikki yhteystietomme

Ennen siirtoa suojaamme tarvittaessa rappuset, lattiat ja seinät, jotta voimme varmistaa, että ympäristökään ei vahingoitu kuljetuksen aikana. Kassakaappien ja muiden raskaiden esineiden siirrossa täytyy noudattaa tarkkaa varovaisuutta, jotta voidaan varmistaa myös siirrettävän esineen sekä siirtäjien turvallisuus.

Ykkösmiehet ovat käytettävissäsi Helsingissä ja koko Suomen alueella. Jätä painavien esineiden siirto taitavan ammattilaisen hoidettavaksi. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

Siirtämiämme esineitä

Lähes 30 vuoden toimintamme aikana olemme siirtäneet kaikenlaisia esineitä, mitä haastavimmissa olosuhteissa. Kelkan ja valjaiden avulla siirrot onnistuvat tehokkaasti ja sujuvasti.

  • Kymmeniätuhansia pianoja

  • Satoja kassakaappeja

  • Tuhansia flyygeleitä

  • 1 300 kg painava pankkiholvin ovi

  • Painokone

  • Laboratoriokaappeja

  • Takkoja ja teollisuuskoneita

  • Laitossänkyjä

Ota yhteyttä ja kerro meille minkälainen kassakaappi tai muu painava esine sinun tulisi siirtää. Me arvioimme parhaan tavan esineesi siirtämiseksi ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Katso kuvat

Älä ota turhia riskejä

Kassakaapin omatoiminen siirtäminen saattaa käydä mielessä muuton yhteydessä, mutta on huomattavasti järkevämpää jättää työ ammattilaisen tehtäväksi. Pienikin virhearviointi saattaa käydä kalliiksi!

Soita tai täytä lomake

Saat tarjouksen siirrollesi nopeimmin ottamalla suoraan yhteyttä puhelimitse. Halutessasi voit myös täyttää Ota yhteyttä -sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen, jolla voit kertoa siirtotarpeestasi. Me palaamme asiaan mahdollisimman pian. 


Ystävälliset ammattilaisemme keskustelevat kanssasi ja suunnittelevat tehokkaimman tavan kassakaappisi tai muun painavan esineesi siirtämiseksi. Kun valitset kokeneen ammattilaisen, voit luottaa siihen, että siirrettävä kohde sekä ympäristö säilyy koskemattomana!

Yhteydenotto