Muuttopalvelu hyvällä ammattitaidolla – Helsingissä ja koko Suomen alueella

Kaikki yhteystietomme

Ykkösmiehet Oy toteuttaa kaikenlaiset muutot vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Voit luottaa siihen, että kaikki muutot tehdään aina sovitun aikataulun mukaisesti. Jokainen muutto on myös vakuutettu.

Ota yhteyttä Ykkösmiehiin ja kerro meille muuttotarpeistasi. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen luotettavalle ja tehokkaalle muuttopalvelulle. Suuri osa asiakkaistamme on Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta olemme käytettävissäsi maanlaajuisesti!

Muuttoautot ja varustus

Muuttoautomme ovat sen kokoisia, että ne saa käännettyä helposti pihoihin ja niihin saadaan tyypillisesti mahtumaan 100-neliöisen asunnon tavarat yhdessä kuormassa.

Kaikissa muuttoautoissamme on nokkakärryt, kumipyöräiset kuljetuslavetit, pianonkantoremmit, sidontaremmit sekä tavaroiden suojaamiseen käytettäviä vilttejä ja vaahtomuovia.

Hyvillä varusteilla muutot hoituvat tehokkaasti. Esimeriksi kuljetuslavettia oikeaoppisesti käyttämällä voi siirtää yksin painavan sohvan, kunhan hissi on riittävän tilava. Lavetti on pehmustettu ja siinä on kumipyörät. Siirrettävät tavarat ja lattia säilyvät varmasti ilman naarmuja.

Tiivis paketti

Kun muuttoauto pakataan, kuormasta tehdään niin tiivis, ettei mikään kyydissä oleva tavara mahdu heilumaan ajon aikana. Kaikki tarvittavat esineet kuten huonekalut suojataan vilttien ja vaahtomuovin avulla, jotta naarmuuntuminen voidaan välttää.

Pianot ja muut erityisen painavat tavarat

Ykkösmiesten muuttopalveluiden erikoisosaamista ovat pianojenkassakaappien ja muiden erityishuomiota vaativien tavaroiden kuljetukset. Rakennamme tarvittaessa kuljetuslaatikon erityisen herkille esineille.

Keskustellaan tarkemmin

Ota yhteyttä Ykkösmiehiin ja kerro minkälainen muutto sinun tulisi toteuttaa. Ystävälliset ammattilaisemme arvioivat tehokkaimman tavan ja valitsevat parhaimman kaluston muuttosi toteuttamiseksi ja tekevät sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Jätä muutot ammattilaisen tehtäväksi ja voit luottaa siihen, että kaikki arvokkaat esineesi pääsevät perille moitteettomassa kunnossa!